Biežāk uzdotie jautājumi: 9. Visa karte
9.13 Kur Visa karte var nedarboties?

Visa karti izmantot un ar to norēķināties var visā pasaulē, kur tiek pieņemtas Visa kartes. Jūs varat norēķināties ar karti tiešsaistē un fiziskās tirdzniecības vietās, kā arī izņemt skaidru naudu bankomātos, kas apkalpo Visa  kartes. Karti var saistīt arī ar citām sistēmām, piemēram, PayPal.

Mēs ļoti cenšamies, lai nodrošinātu kartes vienmērīgu darbību, taču ļoti retos gadījumos kartes darbība var tikt traucēta no mums neatkarīgi apstākļu dēļ vai arī sakarā ar pagaidu traucējumiem trešo personu pakalpojumos, kurus mēs iesaistām, pildot mūsu saistības. 

  • Šādā gadījumā jūs nevarēsiet norēķināties ar Visa karti vietās, kur tiek izmantoti vecie karšu lasītāji un kartes darbības tiek apstiprinātas nevis ar PIN kodu, bet ar parakstu.
  • Arī karšu izdevēja ierobežojumu dēļ nav iespējams norēķināties ar Visa karti automātiskajās degvielas uzpildes stacijās (kad maksājums tiek veikts pirms tvertnes piepildīšanas). Šī iespēja ir tikai Lietuvā, Latvijā un Igaunijā. Lūdzu ņemt vērā, ka visās citās degvielas uzpildes stacijās, kur maksājums tiek veikts tikai pēc tvertnes piepildīšanas, maksājumu ar Visa karti var veiksmīgi veikt.