Biežāk uzdotie jautājumi: 2. Uzņēmuma konts
2.01 Uzņēmuma konta atvēršana

Lai atvērtu uzņēmuma kontu, vispirms uzņēmuma vadītājam jāatver privātais Paysera konts un jāveic nepieciešamās darbības identifikācijai. Norādījumi par identifikācijas veikšanu sniegti šeit.

Kā atvērt uzņēmuma kontu?

  1. Pieslēdzieties savam privātajam kontam, noklikšķiniet uz jūsu vārda un klienta numura un izvēlieties „Atvērt uzņēmuma kontu”.
  2. Izvēlieties uzņēmuma reģistrācijas valsti, ievadiet reģistrācijas numuru un spiediet „Pārbaudīt”. Jūsu uzņēmumam tiks atvērts konts.

Ja uzņēmuma reģistrācijas valsts nav sarakstā, izvēlieties „Cita valsts” un iesniedziet prasītos dokumentus. Dokumenti tiks pārbaudīti un konts uzņēmumam tiks atvērts 1-3 darba dienu laikā.

Pēc tam savā kontā augšējā labajā stūrī varēsiet noklikšķināt uz sava vārda un klienta numura un izvēlēties kontu, kuru vēlaties pārvaldīt – uzņēmuma vai privāto.

Mēs iesakām uzreiz aizpildīt Klienta anketu, lai jūs varētu veikt darījumus savā kontā. Kreisajā pusē izvēlieties Iestatījumi > Profila iestatījumi > Klienta anketa un aizpildiet nepieciešamos laukus.

Ja neesat vadītājs vai pilnvarota persona, vispirms jāatver privātais konts, jāveic identifikācija un jāiesniedz notāra apstiprināta vai ar kvalificētu vadītāja e-parakstu parakstīta pilnvara, un mēs atvērsim uzņēmuma kontu.

Kā iesniegt dokumentus?

  1. Pieslēdzieties savam privātajam kontam. Kreisajā pusē izvēlieties Iestatījumi > Profila iestatījumi > Uzņēmuma un uzņēmējdarbības dokumenti > Mainīt.
  2. Norādiet dokumenta nosaukumu – „Pilnvara / Pieteikums limitu maiņai”, augšupielādējiet dokumentu un spiediet „Iesniegt”.
  3. Ja jums ir vairāki dokumenti, veiciet to pašu darbību vēlreiz, kā dokumenta nosaukumu norādot „Cits”.