12.01 Kuidas luua projekt maksete kogumiseks?

Kuidas luua projekti?

  1. Logige oma kontole sisse. Valige vasakpoolsest menüüst eadistused > Paysera konto seadistused > Teenuste haldamine > Muuda.

Valige Veebimaksete kogumine internetipanga või muu süsteemi kaudu ja vajutage Telli

  1. Valige vasakpoolsest menüüst Projektid ja tegevused > Minu projektid ja vajutage Lisa uus projekt.
  2. Sisestage avatud aknasse kogu projekti loomiseks vajalik teave.:
  • Jaotisesse Teenusepakkuja sisestage oma veebipoe URL aadress.

Kui te ei kasuta ühtegi nimekirjas olevat platformi valige Sisestan projekti aadressi käsitsi  ja sisestage veebilehe aadress.

Kui te kasutate platformi siis Kasutan platformi all kuvatakse platformide nimekiri ja pärast sobiva valiku tegemist sisestakese aadress automaatselt. 

  • Jaotises Teenuse kirjeldus kirjeldage lühidalt oma pakutavaid teenuseid. Kui te müüte füüsilisi tooteid tooge välja ka tarne- ja tagastamise tingimused. Lisateavet projekti kirjelduse kohta leiate siit.

Hiljem saate seda teavet vastavalt oma vajadustele muuta:

  • Sisestage jaotises Kontaktandmed praegune telefoninumber ja e-posti aadress. Vajadusel täpsustage ka muud kontaktandmed, nt Skype. Need kontaktandmed edastatakse teie ostjatele koos makse kinnitamise kirjaga.
  • Jaotises Projekti kinnitus on toodud projekti omandiõiguse kinnituskood, see tuleks kleepida teie veebilehe päisesse <head></head> alasse. Nii oleme kindlad, et olete veebisaidi tegelik omanik. Lisateavet leiate siit.

Pärast nõutava teabe esitamist vajutage nupule Salvesta projekt.

  1. Veenduge, et veebisait sisaldab juba ostu-müügi, kohaletoimetamise ja tagastus tingimusi, privaatsuspoliitikat ja teie kui kaupmehe kontaktandmeid. Esitage projekt ülevaatamiseks alles siis, kui veebisait on klientide jaoks täielikult ette valmistatud, maksesüsteem on integreeritud ja testmaksed on teostatud.

Teie esitatud projekt vaadatakse üle ühe päeva jooksul.

Teave integreerimise tehniliste spetsifikatsioonide kohta on saadaval SIIN.

Pärast projekti loomist antakse teile andmed makseplatvormi tehniliseks integreerimiseks:
- vasakpoolses menüüs Projektid ja tegevused > Minu projektid alt leiate projekti ID (projekti number)
- vasakpoolses menüüs Projektid ja tegevused > Minu projektid alt leiate koodi, mis on vajalik oma veebilhe omanikustaatuse kinnitamiseks;
- menüüs Projektid ja tegevused > Minu projektid alt valige Projekti seadistused > Projekti Üldseadistusd leiate projekti salasõna.