2.01 Ettevõtte (äri) konto avamine

Ettevõtte (äri) konto avamiseks peate kõigepealt avama ettevõtte juhatuse liikmena isikliku Paysera konto ja tegema identifitseerimiseks vajalikud toimingud. Juhised identifitseerimise teostamiseks leiate siit.

Kuidas avada ettevõtte (äri) kontot?

1. Logige sisse oma isiklikule kontole, vajutage oma nimel ja unikaalsel ID’l ning valige rippmenüüst „Ava ettevõtte konto“.

2. Valige ettevõtte registreerimise riik, sisestage ettevõtte registrikoodkood ja vajutage nupul „Kontrolli”. Teie ettevõttele avatakse konto automaatselt.

Kui ettevõtte registreerimise riik ei ole väljatoodud riikide nimekirjas, valige „Muu riik“ ja esitage nõutavad dokumendid. Dokumendid kontrollitakse ja ettevõtte konto avatakse 1–3 tööpäeva jooksul.

Konto avamise järgselt saate oma kontole sisse logides vajutades lehe paremal üleval nurgas oma nimel ja kasutajatunnusel valida konto, mida soovite hallata - ettevõtte või isiklikku.

Soovitame kohe täita ka „Tune Oma Klienti“ küsimustiku, et saaksite oma kontol tehinguid teha. Selleks valige vasakult menüüst Seadistused> Paysera konto seadistused> KYC küsimustik ja täitke nõutud väljad.

 

Kui te ei ole juhatuse liige ega volitatud isik, peaksite ka kõigepealt avama isikliku konto, läbima identifitseerimise ja esitama notariaalselt kinnitatud või juhatuse liikme kvalifitseeritud e-allkirjaga allkirjastatud volikirja, et me saaksime avada ettevõtte (äri) konto.

Kuidas dokumente esitada?

1. Logige sisse oma isiklikule kontole. Valige vasakult menüüst Seadistused> Paysera konto seadistused> Ettevõtte/tegevuse dokumendid> Muuda.

2. Valige dokumendi tüübiks “Volikiri / limiitide muutminei”, laadige dokument üles ja vajutage Esita.

3. Kui teil on rohkem kui üks dokument, teostage sama toiming uuesti, märkides dokumendi tüübiks “Muu”.

 

Oleme selle kohta koostanud ka video: