Teadmiste baas: 9. Visa kaart
9.36 Võlgnevus Visa kaardi kontol teenustasude eest

Juhul kui teie Visa kontol on võlgnevus, saate selle katta konto täiendamisega. Võlgnevus kaetakse automaatselt kohe, kui olete kontot täiendanud. 

Veenduge, et täiendate kontot, millel on võlgnevus.
Oma konto võlgnevusi saate kontrollida, valides oma kontol valides vasakult menüüst Kontod ja kaardid > Konto ülevaade. Võlgnevuse summa kuvatakse miinusmärgiga. Võlgnevuse põhjuste nägemiseks vajutage summale.
Teavet Visa konto täiendamise kohta leiate teavet oma kontol valides vasakult menüüst Kontod ja kaardid > Lisa raha. Samuti saate oma Visa kontot täiendada tavalise ülekandega oma pangakontolt (ainult eurodes). Sel juhul tuleb ülekande tegemisel märkida saaja konto numbriks teie Visa konto IBAN-number.

KUI KONTO ON SULETUD ja olete saanud teate, et teil on võlgnevus

Võlgnetava summa saate kanda Paysera Swedbanki Leedu kontole LT227300010086385047 (ainult eurodes ja ainult Leedu pankadest). Väljal ’Makse eesmärk’ märkige kindlasti võlgniku ees- ja perekonnanimi ja isikukood. Pärast võlgnevuse tasumist teavitage meid sellest e-posti teel aadressile debts@paysera.com.
Kui soovite võlgnevust katta mõnes muus valuutas või mõne teise riigi pangast, palun edastage meile vastav teave, märkides, millises valuutas ja mis riigist soovite maksta, ning saadame teile makse teostamiseks vajalikud rekvisiidid. Võite meiega ühendust võtta, saates e-kirja aadressile debts@paysera.com.