Teadmiste baas: 9. Visa kaart
9.26 Ma ei saanud Visa kaarti, mida ma peaksin tegema?

Kaart tarnitakse teie poolt määratud aadressile. Kohaletoimetamise aeg sõltub valitud kättetoimetamisviisist ja riigist. Pärast kaardi tellimist kuvatakse teile esialgne kohaletoimetamise kuupäev. Tavaliselt tarnitakse kaart enne määratud tähtaega.

Kui te pole määratud tähtajaks kaarti saanud:

  • soovitame oodata natuke kauem. Pange tähele, et hilinenud paki ja posti kohaletoimetamise tõttu võib tähtaeg olla süsteemis näidatust pikem.
  • kui valite kaardi kohaletoimetamise tähitud postiga või DHL-iga, saadetakse teie e-posti aadressile kaardi jälgimisnumber. Jälgimisnumbri abil saate alati kontrollida, kus teie kaart täpselt asub.
  • kui valite kaardi kohaletoimetamise tavapostiga, kestab kaartide kohaletoimetamine tavaliselt kauem. Kahjuks ei anta sel juhul jälgimisnumbrit ja pole võimalik kontrollida, kus kaart asub. Soovitame oodata kauem.
  • kontrollige, kas olete kaardi kättetoimetamise aadressi õigesti märkinud. Kui aadress on vale või kaarti ei saa saajale kätte toimetada, tagastatakse kaardid tavaliselt meile. Pärast tagastatud kaardi kättesaamist teavitame teid sellest kohe e-posti teel.
  • Kui kaardi kättetoimetamise eeldatav tähtaeg on möödas, kuvatakse teile konto vasakul menüüs Kontod ja kaardid > Kaartide ülevaade nuppu Tühista / Telli uus. Kui te ei soovi kauem oodata, võite tellida uue kaardi.

Pange tähele, et pärast kaardi tellimist ja kättesaamist tuleb see aktiveerida 3 kuu jooksul alates selle valmistamise päevast.