Teadmiste baas: 9. Visa kaart
9.13 Kus Visa kaart ei pruugi töötada?

Visa kaarti saab kasutada ja sellega saab maksta kogu maailmas, kus Visa tüüpi kaarte aktsepteeritakse. Võite kaardiga maksta veebis ja füüsilistes müügikohtades ning võtta sularaha välja ka kõigist sularahaautomaatidest, mis toetavad Visa kaarte. Kaardi võib siduda ka muude süsteemidega, näiteks PayPaliga.

Teeme kõik oma jõupingutused kaardi tõrgeteta toimimise tagamiseks, kuid väga harvadel juhtudel võib kaardi töö katkeda meist sõltumatute asjaolude tõttu või ajutiste häirete tõttu kolmandate osapoolte teenustes, keda kasutame oma kohustuste täitmiseks.

  • Sellel põhjusel ei saa Visa kaardiga maksta kohtades, kus kasutatakse vanu kaardilugejaid, kus kaarditoiminguid kinnitatakse mitte PIN-koodi, vaid allkirjaga.
  • Ka kaardi väljastaja piirangute tõttu pole automaattanklates võimalik Visa kaardiga maksta (kohtades, kus makse tehakse enne tankimist). Maksmine on võimalik ainult Eestis,Leedus ja Lätis. Pange tähele, et kõigis teistes tanklates, kus maksmine toimub alles pärast tankimist, saab Visa kaardiga edukalt maksta.