6.06. Võlgnevus

Juhul kui teie kontol on võlgnevus, saate selle katta konto täiendamisega. Võlgnevus kaetakse automaatselt kohe, kui olete kontot täiendanud. Veenduge, et täiendate seda kontot, millel on võlgnevus.
Oma konto võlgnevusi saate kontrollida, valides oma konto jaotisest KONTOD JA KAARDID > Konto ülevaade. Võlgnevuse summa kuvatakse miinusmärgiga. Võlgnevuse põhjuste nägemiseks vajutage summale.
Teavet Paysera konto täiendamise kohta leiate oma konto jaotisest KONTOD JA KAARDID > Lisa raha. Samuti saate oma Paysera kontot täiendada tavalise ülekandega oma pangakontolt (ainult eurodes ja ainult SEPA riikidest). Sel juhul tuleb ülekande tegemisel märkida saaja konto numbriks teie Paysera konto IBAN-number.

KUI KONTO ON SULETUD ja olete saanud teate, et teil on võlgnevus

Teil on võimalik lisada kontole rahalisi vahendeid tavamaksena (mitte kiirmaksena) SEPA riigis asuvast pangast. Rahalisi vahendeid saab lisada vaid eurodes. SEPA makse krediteerimise tasu on 0,00 eurot. Rahalisi vahendeid krediteeritakse 5 korda päevas üksnes tööpäevadel.

Saaja: Paysera LT, UAB
Saaja konto: LT343500010001000364
Panga nimi: Paysera LT, UAB
Pangakood: 35000
SWIFT: EVIULT2VXXX
Panga aadress: Pilaitės pr. 16, Vilnius, LT-04352, Leedu

Väljal ’Makse eesmärk’ märkige kindlasti võlgniku ees- ja perekonnanimi ja isikukood. Pärast võlgnevuse tasumist teavitage meid sellest, kirjutades kirja aadressile debts@paysera.com.
Kui soovite võlgnevust katta mõnes muus valuutas või mõne teise riigi pangast, palun edastage meile vastav teave, märkides, millises valuutas ja mis riigist soovite maksta, ning saadame teile makse teostamiseks vajalikud rekvisiidid. Võite meiega ühendust võtta, saates e-kirja aadressile debts@paysera.com.