Teadmiste baas: 1. Konto avamine
1.03 Identifitseerimine

Paysera LT UAB on litsentseeritud e-raha asutus, mille tegevust reguleerivad järelevalveasutusena Leedu Pank ning klientide tundmise ja identifitseerimise korda reguleerivad õiguaaktid. Paysera LT klientide isikuandmeid töödeldakse vastavalt Leedu Vabariigi õigusaktidele ja privaatsuspoliitikale.

Paysera teenuste kasutamiseks peavad kliendid ennast tuvastama. Isiku tuvastamiseks on nõutav pass või ID-kaart ning täidetud “Tunne oma klienti” küsimustik. Dokument tuleb üles laadida otse Paysera süsteemi kaudu pärast kontole sisselogimist kasutades arvuti veebikaamerat või Paysera rakendust.

1. Identifitseerimine arvuti abil. Logige oma Paysera kontole sisse ja vajutage nupule "Identifitseerimistoimingute tegemine". Avanevas aknas valige "Tehke" ning esitage oma dokument ja näopilt. Esitatud dokument ja näopilt kontrollitakse 4 töötunni jooksul. Palun täitke kindlasti ka Tunne oma klienti küsimustik (KYC – Know Your Customer).

2. Identifitseerimine mobiilirakenduse kaudu. Logige Paysera mobiilirakendusest oma kontole ja valige „Identifitseerimine“. Seejärel teostage kõik süsteemi poolt nõutavad tegevused. Pärast Tunne oma klienti (KYC – Know Your Customer) küsimustiku täitmist ning dokumendi ja näopildi esitamist kontrollitakse esitatud andmed 4 töötunni jooksul.

Dokumendi kinnitamise staatusest teavitame Teid Paysera kontole lisatud e-posti aadressi vahendusel.