Teadmiste baas: 1. Konto avamine
1.01 Konto avamine

Paysera süsteemis saate registreeruda, laadides alla tasuta Paysera mobiilirakenduse, mille saate kiiresti ja mugavalt Google Playst, AppGallery või App Store'ist alla laadida. Avage rakendus ja valige „Loo konto”, sisestage oma telefoninumber ja parool, lugege Makseteenuste üldlepingut tingimusi ja vajutage taaskord „Loo konto”. Esitatud telefoninumbrile saadetakse kinnituskood, mille peate avanevas aknas sisestama. Seejärel teostage muud ettenähtud toimingud.

Teie sisselogimisandmeteks on teie telefoninumber ja loodud parool. Oma kontole pääsete nii Paysera kontole sisse logides Paysera mobiilirakenduse kaudu kui ka veebilehitseja kaudu aadressil www.paysera.com. Kui logite oma kontole veebilehitseja kaudu, soovitame sisse logida, saates mobiilirakendusse kinnituskoodi, siis te ei pea iga kord oma parooli sisestama ja sisselogimine on kiire ja lihtne.

Esimest korda oma kontole sisselogides palub süsteem teil Paysera teenuste kasutamiseks ennast identifitseerida. Täpsema teabe tuvastamise kohta leiate siit.

Videot konto avamise kohta saate vaadata siit: