Информационна база: 3. Настройки на акаунта
3.13 Как да проведете видео разговор и да влезете в Google Meet?

Провеждането на видео повикване с цел идентификация на клиент на Paysera се извършва чрез услугата за видеокомуникация Google Meet. 

За да осъществите видео разговор, моля, свържете се с отдел „Обслужване на клиенти“ на Paysera по телефона. По време на разговора консултант ще Ви изпрати по имейл линк към разговор в Google Meet. 

Когато клиент се присъедини към видео разговора в Google Meet чрез предоставения линк, идентификацията се извършва незабавно. 

Видеообаждане чрез Google Meet може да се извърши с помощта на:

  • Компютър – линкът към видео разговорът може да се отвори по обичайния начин - през браузъра, който обикновено използвате;
  • Вашия телефон – трябва да изтеглите приложението Google Meet преди разговора. 

 


След като кликнете върху линка за Google Meet, посочен в имейла, кликнете върху бутона „Заявка за присъединяване“ ("Request to Join") – ще бъдете пренасочени към видео разговор с консултант и ще можете да приключите телефонния разговор. 

Моля, имайте предвид, че: 

- Собственикът на акаунта трябва да бъде сам по време на видео обаждането;

- Собственикът на акаунта трябва да покаже документа за самоличност, който е потвърден в системата на Paysera;

- Качеството на камерата, микрофона и Интернет връзката трябва да отговарят на изискванията на стандарта за оптимално качество;

- Клиентът трябва да предостави съгласието си видеото да бъде записано и неговите лични данни да бъдат обработени за целите и съгласно условията на Декларацията за поверителност на Paysera: https://www.paysera.bg/v2/bg-BG/dogovori/deklaracia-za-poveritelnost.

В случай че клиентът не е съгласен разговорът да бъде записан, разговорът не може да бъде осъществен.