Информационна база: 9. Visa карта
9.26 Картата Visa още не е получена. Какво да правя?

Картата се доставя на посочения от Вас адрес. Срокът за доставка зависи от избрания начин на доставка и държавата. След поръчка на карта ще видите предполагаемата дата на доставка. Картата обикновено се доставя преди посочения срок.

Ако не сте получили картата в посочения срок:

  • препоръчваме да изчакате малко повече. Моля, имайте предвид, че поради забавяне в доставките на пратки и пощенските услуги, срокът за доставка може да бъде по-дълъг от посочения в системата.
  • ако изберете картата да бъде доставена с препоръчана поща или DHL, на Вашия имейл ще бъде изпратен номер за проследяване. С номера за проследяване винаги можете да проверите къде точно се намира Вашата карта.
  • ако изберете картата да бъде доставена със стандартна поща, доставката обикновено отнема повече време. За съжаление в този случай не се предоставя номер за проследяване и не е възможно да се провери къде се намира картата. Препоръчваме да изчакате по-дълго.
  • проверете дали сте посочили правилно адреса за доставка на картата. Ако адресът е грешен или картата не може да бъде доставена на получателя, тя обикновено ще ни бъде върната. След като получим върнатата карта, незабавно ще Ви уведомим по имейл.
  • след изтичане на прогнозното време за доставка на картата, в менюто вляво, в Сметки и карти  > Преглед на карти до Вашата карта ще видите бутон Откажи / Нова поръчка. Ако не желаете да чакате по-дълго, можете да поръчате нова карта.

Моля, имайте предвид, че след поръчка и получаване на картата, тя трябва да бъде активирана в рамките на 3 месеца от датата на нейното издаване.