10.09 Paysera Tickets – указания за проверка на билети.

Влезте в системата

Влезте в Paysera Tickets. Можете да влезете в системата чрез данните си за вход в Paysera или чрез други данни, ако разполагате с такива.

 

Отидете на страницата за управление на събития

Отидете в списъка със събития, намерете конкретното събитие и кликнете върху Управление.

 

Изтеглете мобилното приложение Paysera Tickets 

Изтеглете мобилното приложение Paysera Tickets от  Google Play или App Store. От лявото меню изберете Проверка на билети.

 

Синхронизирайте събитието с приложението.

Отворете приложението Payserа Tickets, кликнете върху Добави събитие и сканирайте QR кода на събитието, който се е визуализирал в Проверка на билети (вижте предишната стъпка). Изчакайте, докато билетите се изтеглят в приложението - докато на екрана се визуализира надписът Синхронизирано или Синхронизиране: 100%. След като билетите се изтеглят, можете сканирате билетите на своите посетители.

Забележка: За да изтеглите билетите за Вашето събитие и сканирате билети на посетителите, Интернет връзката на Вашето мобилно устройство трябва да бъде включена.

 

Сканиране на билети

Отворете мобилното приложение Paysera Tickets, кликнете върху Сканиране на билети и сканирайте QR кодовете на билетите на посетители.

Валидност на билети

След като сте сканирали QR кода на билета, ще можете да видите дали той е валиден.

 

Забележка:

  1. За да изтеглите билетите за Вашето събитие и сканирате билети на посетителите, Интернет връзката на Вашето мобилно устройство трябва да бъде включена
  2. Мобилното приложение Paysera Tickets е необходимо да бъде инсталирано на всички устройства, които ще бъдат използвани за проверка на билети.
  3. Свържете събитието към всички устройства, които ще се използват за проверка на билети чрез сканиране на QR кода на събитието.

Ръчна проверка и маркиране на билети

Влезте в Paysera Tickets и изберете Справки > Билети, след което намерете билета и го маркирайте.