6.06. Непокрити задължения

В случай, че имате задължения по сметката(-ите) си, можете да ги покриете чрез захранване. Задълженията ще бъдат покрити автоматично, веднага след като захраните сметката си. Уверете се, че захранвате сметката, която има задължения.

Можете да проверите непокритите си задължения в своя акаунт, като кликнете върху СМЕТКИ И КАРТИ > Преглед на сметка. Сумата на задължението ще бъде показана със знак минус. Кликнете върху сумата, за да прегледате основанието за задължението.

Информацията за захранване на Paysera сметка може да бъде прегледана във Вашия акаунт в секция СМЕТКИ И КАРТИ > Захранване на сметка. Можете да захраните своята Paysera сметка и чрез стандартен превод от Вашата банкова сметка (само в EUR и само от държави от SEPA). В този случай при нареждане на превода трябва да бъде посочен IBAN номерът на Вашата Paysera сметка

 

АКО ВАШАТА СМЕТКА Е ЗАКРИТА и сте получили съобщение, че имате непокрити задължения

Може да захраните сметката си чрез стандартен (не спешен) превод в евро от банка в държава от SEPA зоната. При използването на тези инструкции могат да бъдат добавяни средства единствено в евро. За SEPA превод таксата е 0,00 евро. Средствата се заверяват по сметката 5 пъти дневно и само през работни дни. 

Получател: Paysera LT, UAB
Сметка на получателя: LT343500010001000364
Банка Paysera LT, UAB
Банков код: 35000
SWIFT: EVIULT2VXXX
Адрес на банка: Литва, гр. Вилнюс, LT-04352, Pilaitės pr. 16

Уверете се, че сте посочили за задължения на Име Фамилия/ЕГН в полето за Основание на плащане. След като покриете задълженията, информирайте ни, като ни изпратите имейл на адрес debts@paysera.com.

В случай, че желаете да покриете задълженията в друга валута или от банка в друга държава, предоставете ни информация за валутата и държавата, от която желаете да изпълните плащането и ние ще Ви изпратим всички необходими данни. Можете да се свържете с нас, като ни изпратите имейл на адрес debts@paysera.com.