Информационна база: 1. Лична сметка
1.01 Откриване на сметка

Можете да се регистрирате в системата Paysera чрез безплатното мобилно приложение на Paysera, което можете бързо и удобно да изтеглите от Google Play AppGallery или App Store. Отворете приложението и докоснете „Откриване на сметка“, въведете телефонния си номер и създайте парола, прочетете условията на Генералното споразумение за платежни услуги и натиснете „Откриване на сметка“ още веднъж. На посочения телефонен номер ще получите код за потвърждение, който трябва да въведете в отворения прозорец. Изпълнете другите посочени действия.

Вашите данни за вход са телефонният Ви номер и създадената парола. Имате достъп до своята сметка, като влезете в системата на Paysera чрез мобилното приложение или през уеб браузър на адрес www.paysera.bg. Ако ползвате десктоп версията за вход в системата, препоръчваме да влезете, като изпратите код за потвърждение на мобилното приложение - така няма да бъде нужно да въвеждате паролата си всеки път и входът в системата ще се осъществява бързо и лесно.  

Когато влезете в профила си за първи път, системата поиска да извършите идентификация, за да можете да използвате услугите на Paysera. Повече информация относно процедурата по идентификацията е налична в секция „1.03. Идентификация“.

Тук можете да прегледате видео относно това как да откриете сметка: