Knowledgebase
7.25 Importi i dosjeve të transfertave (modeleve) nga programi im i kontabilitetit në Paysera

Për të importuar dosjen e transfertave (modeleve), hyni në llogarinë tuaj dhe shkoni te TRANSFERTAT > Importo Transferta

Madhësia maksimale e dosjes është 2 MB. Numri maksimal i transfertave për dosje është 500. Më shumë informacion lidhur me dosjet e transfertave mund t'i gjeni këtu.