13.1.03 Si funksionon kjo mënyrë pagese?

Një klient i një dyqani e-shop që dëshiron të bëjë një pagesë ridrejtohet në dritaren e pagesës ku ata hyjnë në bankën e tyre online duke vendosur detajet e hyrjes. Hyrja bëhet përmes sistemit Paysera.

1. Përzgjedhja e bankës

Në mënyrë që të paguajnë për mallra ose shërbime, një klient i dyqanit e-shop zgjedh një bankë përmes së cilës ata dëshirojnë të bëjnë një pagesë.

2. Hyni në bankë dhe jepni pëlqim për të lejuar të drejta në hyrje

Në dritaren e pagesës që hapet, klienti duhet të vendosë detajet e hyrjes dhe të hyjë në bankë.

3. Konfirmimi i pagesës

Pasi të keni kontrolluar nëse informacioni në lidhje me pagesën e iniciuar është vendosur në mënyrë korrekte, blerësi e konfirmon atë. Blerësi njoftohet për një pagesë të suksesshme nga një mesazh në dritaren e pagesës dhe automatikisht ridrejtohet përsëri në dyqanin e-shop.

 

Një proces standard pagese përmes Paysera Checkout është i disponueshëm këtu.

Proçedurën e pagesës mund ta provoni edhe në versionin demo.