Knowledgebase: 16. Pyetjet Teknike
16.04 Fjalëkalimi / kodi i projektit

Mund të gjeni fjalëkalimin / kodin duke zgjedhur seksionin Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia në llogarinë tuaj Paysera dhe duke klikuar Parametrat e projektit > Parametrat e përgjithshme të projektit.