Knowledgebase: 16. Pyetjet Teknike
16.02 Unë kam instaluar sistemin tuaj, por kur e kontrolloj shfaqet një gabim. Si mund ta gjej arsyen e këtij gabimi?

Kodet e gabimeve dhe shpjegimet e tyre janë të disponueshëm në dispozicion në.