13.10 A duhet t'i jap një punonjësi të drejtat për të menaxhuar llogarinë e kompanisë që ata të kenë mundësi të shohin pagesat dhe të kryejnë rimbursime?

Nëse dëshironi të jepni leje vetëm për të parë pagesa dhe për të bërë rimbursime, zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e Mia dhe klikoni në Parametrat e Projektit > Të drejta administrimi.

Pranë Cakto të drejta një përdoruesi tjetër, shtoni punonjësin dhe zgjidhni kutinë sipas të drejtave që dëshironi t'i jepni këtij punonjësi. Në këtë rast, ju duhet të zgjidhni të drejtat e mëposhtme: Shikoni listën e pagesave "Portali i pagesave" dhe Kryeni rimbursime.

Ky person duhet të ketë një llogari të identifikuar Paysera.