13.03 Faqja ime ueb po funksionon në disa vende, por unë dua të marr pagesa vetëm në një valutë. Ku mund t'i ndryshoj parametrat?

Zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e Mia.

Klikoni në Parametrat e projektit> Parametrat e përgjithshme të projektit pranë projektit.

Shkoni poshtë te Tërheqja e pagesave të mbledhura dhe zgjidhni valutën e dëshiruar pranë Të gjitha pagesat e përfituara në një valutë tjetër shkëmbehen automatikisht në: dhe të gjitha pagesat që përfitoni do të konvertohen automatikisht në valutën e zgjedhur.