10.14 Si të çaktivizoni një event?

Në mënyrë që të çaktivizoni një event, duhet të hyni në vetëshërbim me kredencialet e përdoruesit që krijoi eventin.

Nëse dëshironi të fshihni vetëm një ngjarje, bëjeni atë private dhe të arritshme vetëm me një link, klikoni tek Ndrysho pranë eventit dhe zgjidhni Private në parametrat e shikueshmërisë së eventit.

Shitja e biletave do të vazhdojë edhe pasi ta bëni ngjarjen private.

Nëse dëshironi t'a bëni të padukshëm një event, kur të identifikoheni thjesht ndryshoni statusin e eventit nga Aktivizo

Çaktivizo.

Pasi ta çaktivizoni ngjarjen, shitja e biletave do të jetë e ndërprerë.