10.13 Si të krijoni një formular regjistrimi për blerësit?
  1. Hyni në vetëshërbimin e Paysera Tickets.
  2. Zgjidhni ngjarjen për të cilën dëshironi të krijoni një kod zbritjeje dhe zgjidhni Administro.

3. Në menunë e majtë, zgjidhni FUSHAT E TË DHËNAVE TË BLERËSIT dhe klikoni në KRIJO FUSHAT E TË DHËNAVE .

4. Në fushën e të dhënave të blerësit shkruani sa vijon:

  • emri i fushës - do të jetë në dispozicion të blerësit
  • lloji i fushës - varësisht nga nevoja juaj, zgjidhni nëse do ta lejoni përdoruesin të vendosë tekstin, zgjidhni datën ose njërën nga variantet e përgjigjeve.
  • vendosni nëse fusha është e detyrueshme
  • zgjidhni për kë do të shfaqet kjo fushë:
    • Për porosinë - kjo fushë do të shfaqet një herë në porosi.
    • Për çdo biletë - fusha do të shfaqet në çdo biletë. për shembull: nëse një blerës blen 10 bileta, ata do të duhet të plotësojnë këtë fushë në çdo biletë.

5. Për të qenë në gjendje të krijoni një fushë të dhënash me variante përgjigjesh, zgjidhni llojin më të përshtatshëm të fushës. Në listën e opsioneve të hapura, duke klikuar butonin "Shto opsionin".

Në blerje, fusha e të dhënave duket si më poshtë: