10.12 Si të krijoni një kod zbritjeje?
 1. Identifikohuni në vetëshërbimin e Paysera Tickets.
 2. Zgjidhni eventin për të cilin dëshironi të krijoni një kod zbritje dhe zgjidhni Administro.
 3. Zgjidhni ZBRITJET, pastaj klikoni te KRIJONI ZBRITJEN.
 4. Në dritaren e krijimit të kodit të zbritjes vendosni:
 • Titulli i zbritjes - mund të printohet në biletë.
 • Numërimi i biletave - sa herë mund të aplikohet kjo zbritje.
 • Vlera e zbritjes dhe lloji i vlerës.
  • Zbritja në përqindje - përqindja e specifikuar do të zbatohet.
  • Zbritje fikse - do të zbatohet një shumë fikse zbritjeje.
 • Kodet e zbritjes - krijoni një kod të ri zbritjeje duke klikuar "Shto një kod zbritjeje". Kjo është vlera që blerësi do të duhet të vendosë në mënyrë që të marrë zbritjen.
 • Ju gjithashtu mund të zgjidhni nëse norma e zbritjes zbatohet për të gjitha kodet apo është individuale për çdo kod.

Nëse keni një sasi të madhe të kodeve të zbritjes, mund t'i importoni ato në formatin CSV. Klikoni në butonin e ngarkimit dhe zgjidhni dosjen. Kodet e zbritjes në dosjen CSV duhet të ndahen me presje.

5. Në dritaren e hapur, vendosni kodet e zbritjes ose eksportojini ato në formatin .csv. Para se të ruani në formatin .csv, sigurohuni që secili kod të jetë në një skedë të veçantë. Vendosni shumën e biletave në të cilën do të aplikohet kodi i zbritjes (shuma është e vlefshme për secilin kod veç e veç). Vendosni zbritjen sipas shumës ose përqindjes. Vendosni datat e vlefshmërisë dhe klikoni në Krijo.

6. Si duken kodet e zbritjeve të krijuara, mund ta shihni këtu: