10.11 Si të shpërndani ose shkarkoni biletat në një eventi?

Hapi 1

Hyni në vetëshërbimin e Paysera Tickets.

Hapi 2

Zgjidhni një event dhe klikoni në Administro.

Hapi 3

Në menunë, zgjidhni Raportet  > Porositë.

Hapi 4

Zgjidhni veprimin që dëshironi të kryeni.