10.10 Si gjeneron bileta (ftesa) një administrator eventi?

Hapi 1

Hyni në vetëshërbimin e Paysera Tickets.

Hapi 2

Zgjidhni Krijo Porosi pranë eventit të zgjedhur. Ju do të ridrejtoheni në pikën e zgjedhjes së biletave.

Hapi 3

Zgjidhni një biletë dhe vazhdoni me porosinë tuaj. Ju do të regjistroheni si administrator i eventit, kështu që hapi i zgjidhjes do të anashkalohet.

Hapi 4

Biletat do të dërgohen në adresën tuaj të emailit ose mund t'i shkarkoni duke klikuar në një link në ekran.