10.06 Plugin për Paysera Tickets
  1. Hyni në vetëshërbimin e Paysera Tickets;
  2. Zgjidhni eventin nga i cili keni nevojë për një Plugin nga lista e eventeve, klikoni në Administro;
  3. Zgjidhni Widgets në menunë në të majtë;
  4. Zgjidhni një sfond, një tekst dhe një ngjyrë butoni për Plugin. Ju do të shihni ndryshimet e plugin në të djathtë;
  5. Ngarko kodin e plugin në faqen tënde të internetit.