10.03 Si mund të krijoj një projekt për mbledhjen e pagesave për një shërbim të Paysera Tickets?

Hyni në Paysera

Hyni në llogarinë tuaj Paysera.

Porosisni një shërbim për mbledhjen e pagesave

Në mënyrë që të aktivizoni shërbimin e mbledhjes së pagesave, ju lutemi identifikohuni në llogarinë tuaj Paysera.

Në anën e majtë të menusë zgjidhni Parametrat > Parametrat e profilit, pastaj zgjidhni Menaxhimi i shërbimit > Ndrysho.

Porosisni shërbimin Mbledhja e pagesave online përmes e-banking dhe sistemeve të tjera dhe klikoni Porosit.

Shënim! Për të porositur këtë shërbim, përdoruesi duhet të ketë një proçedurë identifikimi të përfunduar plotësisht. Udhëzimet hap pas hapi të identifikimit janë në dispozicion në llogarinë tuaj Paysera.

Krijoni një projekt për mbledhjen e pagesave

Në menunë në të majtë, zgjidhni Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia > Shto një projekt të ri.

 

Parametrat e projektit të Paysera Tickets

Shënim! Një projekt i mbledhjes së pagesave krijohet vetëm një herë, kështu që mund të përdorni një projekt për të gjitha eventet tuaja.

Adresa e projektit

Adresa e projektit https://tickets.paysera.com do të vendoset automatikisht.

 

Parametrat e projektit

Sigurohuni që të aktivizoni opsionet e mëposhtme në parametrat e shërbimit të mbledhjes së pagesave:

  • mos lejoni të vendosen dy herë.
  • për të mos dërguar letra klientëve që kanë filluar, por nuk kanë mbaruar vendosjen. Zakonisht letra dërgohet pas 3 orësh dhe vetëm për mënyrat e pagesës që janë të mundshme të kryhen në 15 minuta.
  • ridrejtoni paguesin në faqen e internetit të projektit sipas një adrese të paraqitur të pranuar, vetëm pasi të merrni një konfirmim përfundimtar të një pagese të suksesshme.

Fushat e tjera të informacionit duhet të plotësohen në përputhje me eventin(et) tuaj të planifikuar. Një projekt mund të përdoret për numër të pakufizuar eventesh.

Shënim. Nëse kur krijoni një projekt, ju zgjidhni saktë Unë do të përdor sistemin e shpërndarjes së biletave Paysera Tickets, opsionet e mësipërme aktivizohen automatikisht.

Aktivizimi i projektit

Pasi të plotësoni të gjitha të dhënat e kërkuara, klikoni në Dorëzo për shqyrtim. Ju mund të filloni tregtinë vetëm pasi projekti të aktivizohet. Verifikimi i projektit mund të zgjasë deri në 48 orë. Në rast se keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Kujdesit ndaj Klientit.

Të dhënat e projektit për krijimin e një eventi

Në mënyrë që të krijoni një event me pagesë, vendosni ID-në e projektit dhe fjalëkalimin e projektit në sistemin Paysera Tickets. Të dhënat mund t'i gjeni duke hyrë në llogarinë tuaj dhe duke zgjedhur Projektet dhe Aktivitetet > Projektet e mia > Parametrat e projektit > Parametrat e përgjithshme të projektit në menunë në anën e majtë.