10.02 Si të porosisni shërbimin e mbledhjes së pagesave online?

Në mënyrë që të aktivizoni shërbimin e mbledhjes së pagesave, ju lutemi hyni në llogarinë tuaj Paysera.

Në menunë në anën e majtë zgjidhni Parametrat > Parametrat e profilit pastaj zgjidhni Administrimi i Shërbimit > Ndrysho dhe porosisni shërbimin Mbledhja e pagesave online përmes e-banking dhe sistemeve të tjera > Porosisni.

Për të porositur këtë shërbim, përdoruesi duhet të identifikohet në sistem.