10.01 Si të filloni të përdorni sistemin e biletave të eventeve Paysera Tickets?

Nëse eventi është PA PAGESË:

  1. Hapni një llogari Paysera
  2. Krijoni një event në sistemin Paysera Tickets

Nëse ngjarja është E PAGUAR:

  1. Hapni një llogari Paysera dhe plotësoni një proçedurë identifikimi
  2. Order the online payment collection service
  3. Krijoni një projekt për mbledhjen e pagesave
  4. Krijoni një event në sistemin Paysera Tickets

Udhëzimet se si t'i plotësoni këto hapa janë dhënë në FAQ të mëtejshme.