Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.34 Çfarë do të thotë bar kodi në kartë?

Bar Kodi i në kartën Visa Paysera mund të përdoret për të mbushur llogarinë në të gjitha vendet partnere të Shërbimit të Kujdesit ndaj Klientit në të gjithë Lituaninë. Në të njëjtën mënyrë si duke përdorur një kod plotësues me shumë përdorime, ju mund të depozitoni lehtësisht para në kartën tuaj Visa.

Ju lutemi vini re se kodi tjetër i përdorimit për mbushjen e një llogarie mund të përdoret vetëm në Lituani, në këto vende: kioskat e Lietuvos spauda dhe Narvesen, bankat e parave Maxima Lietuva dhe terminalet Perlas.

Ju mund të gjeni një hartë me adresat e partnerëve këtu.