Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.30 ATM nuk shpërndau para, por llogaria ime u debitua. Çfarë duhet të bëj?

Në raste të tilla, para së gjithash, hyni në llogarinë tuaj Paysera dhe kontrolloni balancën e llogarisë së kartës Visa:

  • nëse shuma është e rezervuar por nuk është debituar ende, ju rekomandojmë të prisni pak. Shpesh ndodh që banka nga ATM e së cilës ka ndodhur tërheqja e parave, pasi ka kontrolluar balancën në ATM dhe ka gjetur mospërputhje, thjesht anullon rezervimin. Pasi të anulohet rezervimi, paratë nuk debitohen më.
  • nëse paratë janë debituar nga llogaria e kartës Visa, ju lutemi kontaktoni menjëherë Kujdesin ndaj Klientit.