Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.26 Nuk kam marrë kartën time Visa, çfarë duhet të bëj?

Karta dorëzohet në adresën tuaj të specifikuar. Koha e dorëzimit varet nga mënyra dhe shteti i zgjedhur i dorëzimit. Pas porositjes së një karte, do të shihni një datë paraprake të dorëzimit. Karta zakonisht dorëzohet para afatit të specifikuar.

Nëse nuk keni marrë një kartë brenda afatit të specifikuar:

  • ju rekomandojmë të prisni edhe pak. Ju lutemi vini re se për shkak të dorëzimit të vonë të paketës dhe postës, afati i dorëzimit mund të jetë më i gjatë se sa paraqitet në sistem.
    nëse zgjidhni që karta të dorëzohet me postë të regjistruar ose DHL, një numër gjurmues do të dërgohet në emailin tuaj. Me numrin e gjurmimit, gjithmonë mund të kontrolloni se ku është karta juaj saktësisht.
  • nëse vendosni që karta të dorëzohet me postë standarde, dorëzimi zakonisht zgjat më shumë. Për fat të keq, në këtë rast, nuk jepet një numër gjurmues dhe nuk është e mundur të kontrollohet se ku është karta. Ne rekomandojmë të presni më gjatë.
  • ju lutemi kontrolloni nëse e keni paraqitur saktë adresën e dorëzimit të kartës. Nëse adresa është e gabuar ose karta nuk mund t'i dorëzohet përfituesit, kartat zakonisht na kthehen. Pasi të keni marrë kartën e kthyer, ne do t'ju njoftojmë menjëherë me email.
  • sapo të skadojë koha paraprake e dorëzimit të kartës, në menunë në të majtë, te Llogaritë dhe Kartat> Kartat e Pagesës, nga karta juaj do të shihni butonin Anulloni / Riporosisni. Nëse nuk dëshironi të prisni më gjatë, mund të porosisni një kartë të re.

    Ju lutemi vini re se pasi të keni porositur dhe marrë një kartë, ajo duhet të aktivizohet brenda 3 muajve nga data e saj e prodhimit.