Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.22 Si të anulloni një kartë Visa?

Nëse vendosni që nuk dëshironi të përdorni kartën dhe dëshironi ta anulloni atë, mund ta bëni këtë duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera përmes një shfletuesi ose aplikacionit celular.

Hyni në llogarinë tuaj Paysera dhe zgjidhni menunë në të majtë Llogaritë dhe Kartat > Kartat e Pagesës > klikoni në numrin aktiv të kartës > Blloko përkohësisht / Anullo> Blloko përgjithmonë.

Në aplikacionin celular zgjidhni Kartat > Blloko. Blloko kartën tënde përkohësisht > Blloko kartën (blloko përgjithmonë kartën tuaj).

Anullimi i kartës së aktivizuar është pa pagesë dhe aktivizohet menjëherë, dhe llogaria e kartës Visa në raste të tilla bëhet një llogari rrjedhëse standarde.