Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.21 Si të bllokoni përkohësisht një kartë Visa?

Nëse e humbni kartën tuaj (ose mendoni se e keni humbur) dhe dëshironi ta bllokoni përkohësisht, ju lutemi kryeni veprimet e mëposhtme në llogarinë tuaj:

  • Në menunë në të majtë, zgjidhni Llogaritë dhe Kartat > Kartat e Pagesës
  • Zgjidhni kartën që dëshironi të bllokoni
  • Në dritaren e hapur, zgjidhni Blloko përkohësisht / Anullo dhe më pas Blloko përkohësisht

Pasi të keni bllokuar kartën tuaj përkohësisht, marrëveshja e shërbimit të kartës nuk do të përfundojë, por ju nuk do të jeni në gjendje të paguani me kartë. Bllokimi i përkohshëm i kartave është pa pagesë dhe hyn në fuqi menjëherë. Nëse një kartë bllokohet përkohësisht për më shumë se 6 muaj, ajo do të bllokohet përgjithmonë dhe marrëveshja e shërbimit të kartës do të përfundojë.

Ju mund ta aktivizoni kartën tuaj në të njëjtët hapa duke klikuar në Aktivizo.

Bllokimi i kartave në aplikacionin Paysera: