Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.19 Karta ime ka skaduar, çfarë duhet të bëj?

Karta Visa është e vlefshme për 4 vjet.

Sapo karta të skadojë, ajo do të rinovohet automatikisht nëse brenda 90 ditëve para skadimit të kartës janë kryer transaksione me kartën.

Në këtë rast, ju nuk do të duhet të bëni asgjë, ne do të dërgojmë kartën e përditësuar në adresën e specifikuar sipas kartës së parë. Nëse nuk e përdorni më atë adresë, vendosni një adresë të re në llogarinë tuaj Paysera duke zgjedhur në menunë në të majtë Parametrat > Parametrat e profilit > Detajet e adresës > Adresa e dorëzimit të Visa.

E rëndësishme. Ju duhet ta ndryshoni adresën të paktën 30 ditë para skadimit të kartës.

Tarifat standard zbatohen për prodhimin dhe dorëzimin e një karte të re, të cilat automatikisht zbriten nga llogaria juaj Paysera.