Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.15 Çfarë limitesh zbatohen për kartën Visa?

Limiti maksimal ditor i transaksioneve i zbatueshëm për kartën e pagesës Visa është 10,000 EUR.

Për tërheqje cash në ATM, zbatohet një limit maksimal ditor prej 600 EUR. Ky limit mund të rritet me kërkesë të klientit deri në 1200 EUR ose 2000 EUR (ka kushte shtesë).

Nëse mendoni se limiti 10,000 EUR është shumë i lartë për ju dhe dëshironi ta zvogëloni, mund ta bëni këtë duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera dhe në anën e majtë duke zgjedhur Llogaritë dhe Kartat > Kartat e Pagesës > Numri i kartës > Limitet e llogarisë.

Vendosni limitin maksimal ditor për pagesa në internet, pagesa në dyqane, tërheqje parash në ATM. Nëse më shumë se një kartë është e lidhur me llogarinë, ky limiti është i përbashkët për të gjitha kartat.