Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.10 Si të gjeni kodin PIN të kartës Visa?

Për të zbuluar kodin PIN, ndërmerrni veprimet e mëposhtme:

  • Hyni në llogarinë tuaj Paysera
  • Në menunë në të majtë, zgjidhni Llogaritë dhe Kartat > Kartat e Pagesës
  • Zgjidhni kartën e pagesës, kodin PIN të së cilës dëshironi të dini
  • Klikoni në Merrni kodin PIN
  • Vendosni kodin CVV2 (në pjesën e pasme të kartës) dhe kodi PIN i kartës do të shfaqet në ekran.

Mund të kontrolloni kodin PIN të kartës suaj Visa në çdo kohë në aplikacionin Paysera. Video më poshtë paraqet se si t'a bëni këtë: