Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.09 Si të rimbushni kartën Visa ?

Karta Visa mund të rimbushet përmes një llogarie Paysera thjesht duke transferuar para nga llogaria juaj kryesore (ose tjetër) në llogarinë e kartës Visa:

  • Hyni në llogarinë tuaj Paysera;
  • Zgjidhni në menunë në të majtë Transfertat > Midis llogarive;
  • Zgjidhni llogarinë nga e cila dëshironi të bëni një transfertë, pastaj zgjidhni llogarinë e kartës suaj Visa;
  • Shënoni shumën e rimbushjes së kartës Visa. Paratë do të arrijnë në kartë brenda disa sekondave.

Ju gjithashtu mund të kryeni një transfertë standarde (në monedhën EUR) nga banka juaj në llogarinë e kartës suaj Visa duke paraqitur numrin IBAN të llogarisë së kartës.

Ju gjithashtu mund të rimbushni kartën me cash duke skanuar bar kodin në pjesën e pasme të kartës në terminalet Maxima, Lietuvos Spauda, ​​Narvessen dhe Perlas dhe duke specifikuar shumën që do të transferohet. Shërbimi i rimbushjes cash është i disponueshëm vetëm në Lituani.

Si të rimbushni kartën Visa duke përdorur aplikacionin Paysera? Ju lutemi shikoni këtë video: