Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.08 Si të aktivizoni kartën Visa?

Pasi të keni marrë një kartë të re pagese Visa, duhet të nënshkruani në shiritin e nënshkrimit në pjesën e pasme të kartës. Më pas do të duhet të aktivizoni kartën.

Karta juaj duhet të aktivizohet brenda 3 muajve nga data e saj e prodhimit ose përndryshe do të bllokohet automatikisht. Ju mund ta aktivizoni kartën tuaj duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera përmes shfletuesit ose aplikacionit celular Paysera.

Si të aktivizoni një kartë duke hyrë në llogarinë tuaj Paysera?

  1. Hyni në llogarinë tuaj Paysera
  2. Në menunë në të majtë, zgjidhni Llogaritë dhe Kartat > Kartat e Pagesës
  3. Zgjidhni kartën që dëshironi të aktivizoni
  4. Klikoni në Aktivizo kartën
  5. Vendosni kodin CVV2 (në pjesën e pasme të kartës)

Karta do të aktivizohet dhe kodi PIN i kartës do të shfaqet në ekran.

Si të aktivizoni një kartë në aplikacionin Paysera? Kjo video paraqet proçesin e aktivizimit: