Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.07 Ku dhe kur do të dorëzohet karta Visa ?

Kur porosisni një kartë pagese Visa, do t'ju kërkohet të vendosni adresën tuaj, ku do të dorëzohet karta e porositur.

Koha e dorëzimit të kartës varet nga mënyra e zgjedhur e dorëzimit dhe shteti. Metodat e mundshme të dorëzimit:

  • postë e paregjistruar;
  • postë e regjistruar;
  • DHL;
  • karta mund të mblidhet gjithashtu në Qendrën e Kujdesit të Klientit Paysera në Vilnius..

    Pas porositjes së një karte, ju do të keni mundësi të shihni një datë dorëzimi paraprake në llogarinë tuaj. Ju lutemi vini re se për shkak të vonesave të paketës dhe postës, afati i dorëzimit mund të jetë më i gjatë se sa përcaktohet në sistem.

Ju lutemi vini re se kartat lëshohen dhe dorëzohen vetëm në vendet EEA .