Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.06 Kur porosisni një kartë tjetër, shfaqen vetëm emri dhe shkronja e parë e mbiemrit. Pse?

Në hapin e dytë të porositjes së një karte shtesë pagese Visa, do t'ju kërkohet të zgjidhni Mbajtësin e Kartës. Pasi të keni vendosur adresën e email ose numrin e telefonit të regjistruar në sistem, do t'ju paraqitet emri dhe shkronja e parë e mbiemrit të personit për të cilin po porositet karta. Një funksionalitet i tillë i sistemit siguron sigurinë e të dhënave personale.

Pasi të klikoni në Porosit në hapin tjetër, do të shfaqet emri dhe mbiemri i plotë i personit që do të shfaqet në kartën e pagesës Visa.

Ju lutemi vini re se një kartë shtesë mund të porositet vetëm për një person tjetër (të paktën 14 vjeç). Personi për të cilin do të porositet karta duhet të hapë një llogari Paysera dhe t'i nënshtrohet identifikimit. Të gjithë mbajtësit e kartave do të disponojnë fondet në një llogari. Ata gjithashtu do të jenë në gjendje të tërheqin para ose të bëjnë pagesa kur blejnë në internet ose në pikat fizike të shitjes.