Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.05 Ku do të mund të përdor kartën time Visa?

Karta e pagesës Paysera mund të përdoret në të gjithë botën, ku pranohen kartat Visa.

Karta mund të përdoret për të paguar për mallra dhe shërbime në internet, në pika të ndryshme fizike të shitjes, me telefon, dhe për tërheqjen e parave CASH nga ATM-të. Monedha kryesore e kartës është EUR, por ju mund të paguani në çdo monedhë tjetër.

Karta Visa është pa kontakt: kur paguani shuma të vogla në pikat fizike të shitjes që kanë lexues të kartave NFC, nuk kërkohet më një kod PIN - mjafton ta mbani kartën pranë lexuesit. Karta mbrohet me teknologjinë 3-D Secure 2.0, duke siguruar një zgjidhje më të sigurt në internet.

Karta e pagesës Visa gjithashtu mund të jetë e lidhur me Google Pay, Apple Pay dhe Samsung Pay si dhe me sisteme të tilla si PayPal. Pasi karta të lidhet me PayPal, është e mundur të paguani përmes këtij sistemi ose të transferoni para prej tij në një kartë Visa.

Si të lidhni kartën Visa me PayPal? Mësoni më shumë rreth kësaj në këtë video: