Knowledgebase: 9. Karta Visa
9.03 Si të porosisni një kartë Visa ?

Për të porositur një kartë pagese Paysera, ju lutemi identifikohuni në llogarinë tuaj Paysera. Zgjidhni Llogaritë dhe Kartat > Kartat e Pagesës në menunë e majtë dhe porosisni një kartë.

Për të porositur një kartë, duhet të keni fonde të mjaftueshme në llogarinë tuaj Paysera për të mbuluar tarifat e kostos, dorëzimit dhe administrimit të kartës për një muaj. Nëse gjendja në llogarinë tuaj Paysera është e pamjaftueshme, nuk do të keni mundësi të porosisni një kartë. Porosia e kartës dhe tarifat e tjera mund të gjenden këtu. Para se të porosisni një kartë, ju rekomandojmë të lexoni termat dhe kushtet e kartës që janë në dispozicion këtu.

Një llogari e re krijohet për kartën tuaj Visa në mënyrë që të mund të mbani para për transfertat me kartë.

Karta do të dorëzohet në adresën e paraqitur nga ju. Koha e dorëzimit varet nga mënyra e zgjedhur dhe vendi i dorëzimit. Pas porositjes së një karte, do t'ju shfaqet një datë paraprake dorëzimi në llogarinë tuaj.

Si të porosisni një kartë Visa në llogari:

Si të porosisni një kartë Visa në aplikacionin Paysera: