Knowledgebase: 8. Këmbimi valutor
8.03 Duhet të konvertoj valutën para se të kryej një transfertë?

Ju mund të konvertoni valutën para një transferte ose kur kryeni një transfertë. Kur plotësoni detajet e një transferte zgjidhni valutën e transfertës. Sistemi do t'ju informojë nëse shuma në monedhën e zgjedhur është e pamjaftueshme dhe do t'ju ofrojë këmbimin valutor.