7.02 Transferta parash nga llogaria Paysera

Për të transferuar para nga llogaria juaj Paysera, hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni TRANSFERTAT > Transfertë Bankare në menunë në të majtë

Plotësoni detajet e transfertës. Ju rekomandojmë të filloni duke vendosur numrin e llogarisë bankare tuaj, pasi formulari është dinamik. Pasi të keni mbaruar së vendosuri të dhënat, zgjidhni Vazhdo. Rishikoni porosinë e gjeneruar të transfertës dhe klikoni Konfirmo.