6.05 Tërheqje CASH

Tërheqje CASH në të gjithë botën

Nëse keni një kartë Paysera VISA, mund të tërhiqni para në çdo ATM të botës që pranon kartat VISA. Shuma maksimale e tërheqjes në një ditë është 600 EUR. Tarifat, termat dhe kushtet e tërheqjes duke përdorur një kartë VISA janë dhënë në faqen ueb.

Vendet dhe kushtet e tërheqjes në Lituani, Letoni dhe Estoni janë paraqitur në faqen ueb.