6.01 Shtimi i fondeve

Hyni në llogarinë tuaj, zgjidhni Llogaritë dhe Kartat > Rimbushja e Llogarisë dhe zgjidhni në dritaren e hapur:

  • llogarinë që dëshironi të rimbushni;
  • vendin nga i cili do të kryhet rimbushja;
  • monedhën e rimbushjes.

Klikoni në Përditësoni udhëzimet. Do të shfaqen të gjitha metodat e disponueshme të rimbushjes së llogarisë. Zgjidhni një prej tyre dhe plotësoni llogarinë.

Metodat e mëposhtme janë në dispozicion:

  • Rimbushni me një transfertë bankare të rregullt në llogarinë tuaj IBAN. Nëse jeni duke kryer një transfertë në monedhën EUR, ju mund të përdorni llogarinë tuaj IBAN. Paysera është anëtare e sistemeve të tilla si SEPA, SEPA Instant ose Target2 të cilat lejojnë të përfitoni pagesa nga e gjithë bota.
  • Rimbushni me një transfertë bankare të rregullt. Nëse keni një llogari në ndonjë prej bankave në listë, mund të rimbushni llogarinë Paysera përmes saj. Në këtë rast transferta nga llogaria juaj bankare do të bëhet në llogarinë Paysera LT në të njëjtën bankë. Sapo paratë tuaja të arrijnë në llogarinë tonë, ne do të depozitojmë të njëjtën shumë në llogarinë tuaj Paysera. Zgjidhni një bankë nga lista, nga llogaria e së cilës dëshironi të rimbushni një llogari Paysera dhe të merrni udhëzimet për rimbushje.
  • Rimbushje e llogarisë automatike një herë. Nëse keni një llogari në ndonjë prej bankave në listë, mund të rimbushni llogarinë Paysera përmes saj. Sapo paratë tuaja të arrijnë në llogarinë tonë, ne do të depozitojmë të njëjtën shumë në llogarinë tuaj Paysera. Kjo është e njëjta metodë e rimbushjes së llogarisë si ajo e përshkruar më sipër, ndryshimi i vetëm është se një transfertë është e automatizuar. Pas zgjedhjes së një banke, do të shfaqet një formë pagese, do të duhet të vendosni të dhënat e kërkuara dhe të bëni një transfertë më të shpejtë dhe më të përshtatshme.
  • Rimbushje e llogarisë automatike disa herë. Cash-in përmes vendeve të caktuara të partnerit.
  • Metoda të tjera të rimbushjes së llogarisë. Cash-in përmes Foxbox.

E rëndësishme: Merrni udhëzimet specifike (pasi të keni zgjedhur një vend ose monedhë) dhe do të shikoni opsionet e disponueshme. Ju lutemi vini re se udhëzimet e rimbushjes së tyre mund të ndryshojnë dhe kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë t'i përditësoni çdo herë.