Knowledgebase: 4. Llogaria IBAN
4.05 Sigurimi i llogarive IBAN

Secilit klient Paysera, i cili është regjistruar në sistem dhe ka përfunduar një proçedurë identifikimi, i caktohet automatikisht një numër llogarie IBAN dhe nuk i duhet të kryejë ndonjë proçedurë tjetër.

Për klientët në Bullgari, sigurohet një numër tjetër llogarie BG IBAN, i cili përdoret për përfitimin e transfertave në valutën BGN nga bankat vendase në Bullgari.