3.01 Hyrja në llogari dhe konfirmimi plotësues i hyrjes

Në mënyrë që të sigurojmë nivelin më të lartë të sigurisë për llogarinë dhe të dhënat e klientit, dhe për t'a bërë hyrjen për klientët sa më të thjeshtë dhe të shpejtë, ne ju ofruam 3 mënyra identifikimi. Në këtë rast, klienti duhet të vendosë emrin e hyrjes (adresë email ose numër telefoni) në dritaren e hyrjes Paysera dhe, për të vazhduar me hyrjen, zgjidhni një nga 3 mënyrat e mundshme.

1. Identifikohuni përmes aplikacionit celular.
2. Identifikohuni me nënshkrimin celular.
3. Identifikohuni me një fjalëkalim. Pasi të keni zgjedhur këtë metodë dhe pasi të keni hyrë në llogari, do të duhet të konfirmoni hyrjen edhe një herë. Në sistemin Paysera, ju mund të zgjidhni një metodë të përshtatshme dhe të sigurtë identifikimi plotësues, e cila është e pranueshme dhe plotëson nevojat tuaja individuale. Në menunë e majtë, klikoni në Parametrat > Parametrat e profilit, zgjidhni Metodat e hyrjes dhe vërtetim plotësues. Në dritaren e hapur, zgjidhni një nivel sigurie që ju përshtatet më shumë në hyrje:

- Aplikacioni celular. Kodi konfirmues plotësues do të sigurohet në aplikacion.
- Celular. Kod konfirmues plotësues do t'i sigurohet telefonit me SMS.
- Nënshkrimi celular. Kodi konfirmues do t'i dërgohet numrit tuaj kryesor të telefonit.